Ring og bestil på tlf. 61 70 03 77

Historien om Frisko

HISTORIEN OM FRISKO IS

Frisko, som er en del af Wall’s, indså tidligt, hvad der gør mennesker glade – nemlig is. Og især om sommeren kan isens magiske kraft skabe et særligt fællesskab. 

T. Walls and Sons så lyset i 1913, hvor de indså, at pølser ikke var den mest forfriskende snack om sommeren, og de besluttede derfor at servere velsmagende kugler af is for afkøle deres kunder. Men idéen blev droppet, og det var først i 1922 efter krigen, at isen kom tilbage på menuen.

Wall’s Ice Cream blev født, og isen spredte glæde blandt Londons borgere. Som tiden gik indtog isen både folks hjerter og frysere i de små hjem og i byens biografer. Deres sodavandsis med frugtsmag blev en stor sensation, som satte gang i en bølge af innovation.  De begyndte nemlig at udtænke nogle af deres mest berømte is – nemlig Twister og Feast. Takket være deres hårde arbejde og opfindsomhed, står Frisko og Wall’s med nogle af verdens mest ikoniske is, som er elsket af mennesker verden over.

Wall’s/Frisko is bliver solgt i mere end 50 forskellige lande. De kalder sig noget forskelligt i stort set alle lande, men du kan genkende deres is på det legendariske, hjerteformede rød/hvide logo.

Det har altid været Friskos mission at fremkalde smil og glæde med de velkendte is. Og det har Wall’s gjort i næsten 100 år nu.

På Båring Bakke Grill har vi et lækkert udvalg af Frisko is, som er afkølede og klar, når du kigger forbi.

Sommerens hit er serveret – PØLSE I PAUSEN
Nu skal der pølser på grillen og på ghettoblasteren!
Skru op og syng med – den fungerer til både fodbold og til floor.