Ring og bestil på tlf. 61 70 03 77

Historien om Båring Bakke Grill

HISTORIEN OM BÅRING BAKKE GRILL

60’erne og 70’erne er fantastiske årtier på hver sin måde. De er både kendt som de glade tressere, 70’ernes fuldskæg, hjemmestrik og tiden, hvor hjemmeurtehaven fik sit indtog hos danskerne.

De to årtier er dog også hver især meget turbulente tider. Højkonjunktur er et nyt ord i 60’erne, der bl.a. betyder en udflytning fra storbyerne, kvinderne indtog arbejdsmarkedet, og der var mere rum til ferie, fritid og tilkøb af efterkrigstidens goder – såsom bil, køleskab, TV, og selvfølgelig is og pølser. Op gennem 60’erne og 70’erne sætter det sit tydelige præg, hvor bl.a. sommerhusene bliver yndede tilflugtsmål.

Den nye livstil sætter også præg på madkulturen, hvor kvinderne får mindre tid i køkkenet. Det betyder en drejning væk fra det sparsommelige og tidskrævende – og en ny bølge af overskud lægger sig blidt over vort elskede Danmark i de glade 60’ere.

70’erne bliver dog også præget af offentlig gældsætning og bilfrie søndage på grund af oliekrisen, men alle gjorde sit – og Båring Bakke var ingen undtagelse.

I starten af 60’erne får familien Ahlmann en fantastisk idé – Båring Bakke Ishus bliver bygget til stor fornøjelse for både de lokale og alle sommerhusgæsterne på egnen.

Senere i 60’erne kan man, ud over is, også nyde den klassiske Steff Houlberg pølse, hvilket skabte endnu mere jubel fra gæsterne. Nu var Båring Bakke Grill og isbar blevet et yndet udflugtsmål og med den flotte natur i baggrunden, blev både is og pølser med største fornøjelse nydt på toppen af Båring Bakke.

 

Velkommen til Båring Bakke Grill!

Vi ønsker jer en god oplevelse – med en nydelse af gæstfrihed og dejlige råvarer.

“Der er dejligst på Bakken”

Med venlig hilsen
Simon